🌐 جهان فناوری اطلاعات

💻 تازه ترین های فناوری اطلاعات(IT)

💻 تازه ترین های فناوری اطلاعات(IT)

🌐 جهان فناوری اطلاعات
آخرین نظرات

زندگینامه وینت سرف پدر اینترنت

سه شنبه, ۱۰ فروردين ۱۳۹۵، ۱۰:۵۳ ق.ظ

Vint Cerf - 2010.jpg

وینتون (وینت) سرف یک متخصص کامپیوتر آمریکایی است که به همراه "باب کان" به عنوان پدران اینترنت شناخته می‌شوند. این دو، بین سال‌های ۱۹۷۲-۱۹۷۶ در دانشگاه استنفورد آمریکا، پروتکل TCP/IP را که به موجب آن انتقال اطلاعات بین کامپیوترهای موجود در یک شبکه فراهم می‌شد، پایه گذاری کردند. او موفق به دریافت دیپلم‌های افتخار و جوائز بسیاری از جمله مدال ملی فناوری و نوآوری ایالات متحده، جایزه تورینگ و مدال آزادی رییس جمهوری آمریکا شده است.

وینتون سرف  در سال ۱۹۴۳ متولد شده و در لس‌آنجلس پرورش یافته است. او از سال ۱۹۹۴ تا سال ۲۰۰۳ معاونت ارشد طراحی و مهندسی اینترنت را به عهده داشت. او در زمان تحصیل در دبستان و دبیرستان علاقه و توانایی شگرف خود را در حل مسائل و معادلات ریاضی نشان داد.
 

می‌گویند او از زمان کودکی لباس مرتب و تمیز می‌پوشید. عادتیکه هنوز هم آن را فراموش نکرده و می گویند تا به حال کسی او را بدون کت و شلوار ندیده است. علاقه سرف به کامپیوتر از نوجوانی شروع شد و پس از اتمام دبیرستان دانشگاه استنفورد را جهت ادامه تحصیل انتخاب کرد و در سال ۱۹۶۵ از رشته ریاضی فارغ ‌التحصیل شد.


او پس از دریافت مدرک کارشناسی در رشته ریاضی از دانشگاه استنفورد، در شرکت آی‌بی‌ام مشغول به کار شد. وی پس از دو سال کار در آی‌بی‌ام، این شرکت را به منظور ادامه تحصیلات ترک کرد و در دانشگاه کالیفرنیا، لس‌آنجلس مشغول به تحصیل شد. وینتون سرف در سال ۱۹۷۰ مدرک کارشناسی ارشد و در سال ۱۹۷۲ مدرک دکترای خود را از این دانشگاه دریافت نمود.

وینتون سرف در سال ۱۹۷۲ به دانشگاه استنفورد برگشت و تا سال ۱۹۷۶ به عنوان دستیار استاد به تدریس پرداخت. او همچنین در فاصله سپتامبر سال ۱۹۷۳ تا ماه می ۱۹۷۴ با همکاری  باب کان طرح شبکه بندی بین ‌المللی را با نام پروتکل کنترل انتقال (Transmission-Control Protocol) ارائه داد. با جدا کردن این پروتکل به دو بخش جداگانه و نامگذاری آن به پروتکل اینترنت IP نام طرح به TCP/IP تغییر یافت.

وینت سرف  مسیر ایرانیاو در سال ۱۹۸۲ به عنوان استراتژیست و معاون اول شرکت بزرگ MCI استخدام شد و تا سال ۱۹۸۶ در آن شغل باقی ماند. سرف مجدداً در سال ۹۲ به ام سی آی برگشت و در سال ۱۹۹۴ موفق به مخابره اولین سرویس نامه‌‌های الکترونیکی تجاری از شرکت MCI شد. شرکت ام سی آی صاحب و اداره کننده امور تکنیکی و اینترنت بیش از ۷۵ سازمان دولتی آمریکا و دومین شرکت مخابرات و تلفن راه دور جهان است. پروژه (Interplanetary Network IPN) از آخرین طرح‌های سرف است. در این طرح قرار است با همکاری ناسا، سازمان هوا فضایی آمریکا، اینترنت به دیگر کرات و اقمار فضا گسترش یافته و ارتباط بین ماهواره‌‌ها با یکدیگر و با ایستگاه‌های زمینی برقرار شود.

در ۹ ژانویه ۲۰۰۵ وینتون سرف به خبرگزاری فرانسه اعلام کرد طی۴ سال آینده سیاره‌ های مریخ و مشتری از طریق اینترنت با زمین ارتباط خواهند داشت.
سرف که در یک کنفرانس علمی- تحقیقاتی در هند سخن می‌گفت اعلام کرد سیاره مریخ تا سال ۲۰۰۹ و سیاره مشتری تا سال ۲۰۱۲ از طریق اینترنت به کره زمین متصل خواهند شد.
وی پروتکل اینترنت جدیدی را برای فضا طراحی کرده و معتقد است پروتکل‌ها و قرارداد های موجود نمی‌توانند در فضا و جو که از نظر فشار هوا، درجه حرارت و میزان جاذبه با زمین تفاوت بسیار دارند عمل کنند.


سرف این نوع ارتباط با اینترنت را دگرگونی شگرفی در عرصه پیشرفت ‌های تکنولوژی اطلاعات می‌داند و امیدوار است، با برقرار شدن چنین ارتباطی بسیاری از اسرار مربوط به فضا کشف شده و به دانشمندان در تحقیقات علمی و فضایی کمک کند.

وینت سرف تکنولوژی و استفاده از اینترنت را به ۳ مرحله تقسیم کرده و می‌گوید اولین دهه شبکه اینترنت در فاصله سالهای۱۹۷۲ تا ۱۹۸۲ به وقوع پیوست و از آن با مرحله تحقیق، طراحی و آزمایش گام ‌های اولیه تکنولوژی نام برده می‌شود. دوره دوم و سوم شامل یکپارچه کردن دانش به دست آمده و استفاده از آن در ابعاد تجاری و همگانی کردن استفاده اطلاعات است.
موافقین ۱ مخالفین ۰ ۹۵/۰۱/۱۰

نظرات  (۱)

نقد و بررسی دوربین نانو کمرا 
کوچکترین دوربین موجود را در مگنوس ببینید

http://magnos.blog.ir

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی